Wokken is een eeuwenoude Chinese en Indische manier van koken. Op een extreem grote vlam worden groenten en vlees in korte tijd met wat olie gebakken. Voor de smaak wordt een saus naar keuze toegevoegd, variërend van zacht en zoet naar zeer pittig en scherp. Vaak vliegt ook kort even de vlam in de pan hetgeen ook de smaak ten goede komt en het ziet er ook spectaculair uit.

U kiest de ingrediënten zelf uit ons wokbuffet. U kunt kiezen uit diverse soorten vlees, vis, garnalen en diverse groeten. Onze kok bereidt daarna uw gerecht.

De essentie van het wokken is dat u kleine porties neemt. Veel beginnende “wokkers” laden hun bord geheel vol en hebben dan na één of twee rondes genoeg. Voor een betere smaakbeleving en meer gezelligheid kunt u daarom beter kleinere porties nemen. Bij ons heeft u immers 2,5 uur de tijd om te wokken. Het gebruik van onze teppanyaki en sushibuffet is hierbij inbegrepen.

Only Wokmenu

Maandag t/m donderdag
Volwassen € 24,90 p.p.
4 t/m 11 jaar € 14,90 p.p.

Vrijdag t/m zondag
Volwassen €26,90 p.p.
4 t/m 11 jaar 14,90 p.p.

U kunt 2,5 uur onbeperkt eten van ons wokbuffet, exclusief drank. Kinderen 0 t/m 3 jaar pikken gratis een vorkje mee

All-inn Wokmenu

Maandag t/m donderdag
Volwassen €33,90 p.p.
4 t/m 11 jaar €21,90 p.p.
0 t/m 3 jaar betalen enkel de consumpties

Vrijdag t/m zondag
Volwassen € 36,90 p.p.
4 t/m 11 jaar €21,90 p.p.
0 t/m 3 jaar betalen enkel de consumpties

U kunt 2,5 uur onbeperkt eten van ons wokbuffet, inclusief alle alcoholische en non-alcoholische dranken. Uitgezonderd hiervan zijn sterke dranken, aperitieven en cocktails.

Speciale tarieven

Met de feestdagen kunnen we aangepaste tarieven hanteren.

Senioren van 65 jaar en ouder kunnen op vertoon van hun legitimatie €2,00 korting per persoon krijgen.